Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Oct-2009 08:15 Email | Share | Bookmark
1 Syawal 1430H

pelita. benda wajib setiap kali raya
lg 1 benda wajib bila raya. bunga api
kakak baby main "fayer werk" dgn mak + nisa (my niece)
mommy's enchem boy
mommy + adik boy
my heroeS
like my new look? hehehe
mommy + kakak baby + adik boy
kakak baby - cute. adik boy - in his toy land
kakak baby + daddy
trying to do a 'peace' sign
she is stll my no. 1
mommy's pewity girl
2nd day of syawal - hugging achu boy
3rd day raya - at our relatives house in seberang jaya
dah nak habis syawal baru nak tepek raya punya entry. what to do. i am too bz with the kiddos (read : bz mengadap facebook). actually banyak lagi pending entry, tapi since raya pun dah nak habis, bagi laluan untuk syawal dulu lah

not much photos taken on this year’s syawal as our photographer (adik) beraya kat rumah mertua dia di tasek gelugor. and since there’s a new additional in our family, the charming + very the chumels adik boy (if it comes to my kids, saya memang perasan lebih) macam susah sangat nak usung camera here and there. ended up just a few pictures ja yang ada. tak pa lah. better than none kan. at least ada jogak gambar raya dari tak ada tros!

tahun ni, we were all in greeeeeeeeeeeeeeeeen! unfortunately, we couldn’t find the same color of green for adik boy. tapi jadi lah tu. janji nampak hijau jugak. hehehe



ini ja picture raya yang ada untuk tahun ni. 1st day of syawal sahaja yer. masa keluar beraya on the 2nd, 3rd and so on tu tak ambik gambar pun. camera bawak, tapi simpan dalam beg ja. hopefully raya haji ni we’ll snap more photos, sebab photographer kami beraya kat sini. hehehe


note : if u noticed, kakak baby's hair sudah kontot. i brought her to the hair salon few days before raya to ger her hair cut. kenapa? itulah akibatnya kalau tak mau sikat rambut, tak mau ikat rambut dan tak mau sepit rambut. zzzzzzzzzzap! kontot sudah. sonang kerja mommy

another thing, saya pun sudah berhijrah. dari berambut ke tidak berambut. bertudung lah tu. ngeeehihi. and the reason? saya bayar nazar. since before i had kakak baby dulu dah bernazar, kalau dapat anak lelaki saya akan bertudung. dan alhamdulillah, Allah has granted my wish


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net