Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Feb-2009 13:33 Email | Share | Bookmark
Aidiladha 2008

 
 
 
 
 
 
 
luv this pic
caaaaaaaaaayang mommy!
kiss for mommy
holding hands wif maktok. sweeet!
daddy, baby, mak, abah
untuk tidak membiarkan fp ni terus bersawang dan untuk menjawab soalan semua yang duk tanya bila nak update, ku gagahi jua untuk menempek apa yang patut. haritu memang nak update dah entry Raya Haji ni. tapi alangkah sakitnya hatiku ini bila mendapati semua photos on the 1st and 2nd day of Raya Haji habis hilang selepas pc ini di reformat! ni ja yang tinggal. bukan tu ja. even semua photos on baby’s 1st and 2nd bday pun elek pocit! sapa nak jawab? huhu... can u imagine how frustrated diriku ini? malas nak fikir dah. layan ja lah apa yang ada...

Date : 9th december 2008 (tuesday - 2nd day of Hari Raya Aidiladha)
venue : jusco perda


lepas balik makan-makan kat rumah mertua adik, kami singgah jusco perda. the main reason was to avoid the heavy traffic on the penang bridge. there were more photos at jusco perda ni actually. but as i mentioned earlier, semua habis di telan... di telan... di telan sapa har? wa pon tatao lah!



nanti sambung. tak lalu nak mengadap pc ni lelama. adios amigos berambos!


p/s : thanx so much to everyone who has never feel bored and tired of visiting my fp. will drop by your fp when i am able to do so and will reply to ur comments a.s.a.p. luv ya!


Quote:
zai : hahaha! x hilang p mana aih. ada kat sini jugak. cuma hilang dari ngadap monitor ni ja

abg e : hehehe. maseh bnyk² sbb tingat jugak nk mai jenguk chek na. blog sniri tu bila pulak nk cuci sawang?
mmg salu gmbq boh dlm back-up cd. tp ni lupa dan malaih lah pulak nk masuk dlm tu. huhu

rinna : hahaha! hilang dari depan monitor pc ja. bkn ilang p mana pon. ni duk roger lah ni

ct : ngeh³. cerita-ceriti tik mata bekati². hahaha! bila nk gahter? dia tu bz manjang. sat ada sat ilang. ritu umah asma pun suma ada dia tu pulak ilang. behtu camna?
gmbq mana penah cuci pun! salu back-up kt dlm cd ja. tp ni camna buleh malaih nk masuk dlm cd pulak tah. uwaaaaaaaaaa!!!

janah : ha tu lh. seb bek ada jugak tepek kt fp. klo idak nk tetunggin mcm punya frust pun tatao lah

azie : baby ja ka comey? mak dia x comey ka? hahahaha! kalu mcm tu x pa lah. len kali senang nk tau k.sham dh update ka belom

bubbles : masa akak p jusco perda tu bnyk kedai lg belum bukak. x penah pulak nmpk kedai power puffs girls kt situ. ada ka?

ida : hehehe. tgh frust tetunggin. tu pasai tarak mood nk update

k.amal : hehe. sihat ja kak. cuma kemalasan melanda

k.madiha : tu lah pasal kak. kecihwa lg sedih. huhu

abg jeff : tima kasih karena setia menunggu

fiza : salam. ha. mmg tgh x dak mood. nk buat camna. sabaq ja lah. boleh ke jusco tu sbb nk avoid traffic jam kat penang bridge. klo idak mmg x ke sana lah

k.yati : tu lah pasal kak. dulu punya camera lg bagos. mmg dh tau kena print gambar sbb kalu x camna nk tgk kan

pi : tarak mood lar pokcik

zai : hahaha! tungguuuuuuuuu!
pi lah. awat x p pulak. aisey. keja plak dh. amek coti r

kenitra : hehe. saja peram ingt kn buleh beranak

linn : update sbb tepaksa dik oi

marcia : life's good. cuma x dak mood nk update ja

asma : merah is sooo my fav color lah asma . entry pukal? tunggu na

phalinn : bkn sebok dik. tp tarak mood

farah : maceh! maceh! maceh!
umoq? lg mao tnya. mcm lah dia tu muda lg

aida : hahaha! ya lah tu kot. silap baca

ct : walaikumsalam. pintu dh mmg tebukak. tp org ja yg lmbt mai sambut. hahaha! nk balik dh ka? seb bek. selamat teh umah ni. hahaha!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net