Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 19-Oct-2008 13:54 Email | Share | Bookmark
2 Syawal 1429H

sweet posed for mommy
mommy pon nak enteprem gak
the boss aka driver
shemile (smile)
chewah³
pengsan jua akhirnya
baby wear liptik
lurve this pic
lurve them both!
this is where we went
nice landscape
jalan² mkn angin
nice floor lah mommy
mommy! baby touch ben (van)
tegazut apa tu b?
weeeeeeeeeee!
weeeeeeeeeeee!
mommy's trying to lift up baby
yey!
 
aisey. what happen to ur eye lah b?
spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
cute eh?
ait. don't bite ur finger!
daddy's gals
budak ni...
suka sgt...
dekat gate ni...
she went back n forth...
countless times
us wif zai
last pose before shoot back home
every year on the 2nd day of syawal, we would just stay at home waiting for the guests to arrive. memang tak henti-henti tetamu ni selagi kami ada kat rumah. tapi tahun ni, pakngah (abang mak) buat kenduri masuk rumah baru di teluk bahang. so all of us kena lah pi kan. mak and along left first in along's car (together wif her dotter). adik and her husband in their car whilst me, darling husband, abah and baby in our car. so sebelum orang mai serbu, lebih baik kami keluar. kalau tak tah pukul berapa puluh baru boleh escape. tu pun ada yang called nak mai rumah tapi terpaksalah bagitau yang kami nak keluar



sebelum ke rumah pakngah, kami singgah rumah makteh (adik mak) dulu. tu memang port kami. lagipun abah puasa, so dia malaslah nak pi awai-awai. bukan boleh makan pon kan. hehe. lepas punggah barang-barang keluar dari kereta, we shoot to pakngah's house which is just a few metres away. lepas makan dan menyembang for a while, we went back to makteh's house. oh ya. no photos taken masa kat rumah pakngah sebab bz pulun makan dan begossip. haha! since makteh's house was packed dengan orang yang dataing beraya, we decided to ronda-ronda around the small town. where we went? taman negara pulau pinang which is just a walking distance from pakngah's house. nice and relaxing place by the seaside



agak dah puas meronggeng dan berposing kat taman negara tu, went back to makteh's house. before left home to sungai nibong, zai pulak came over. rumah mak mertua dia belakang rumah makteh ja. lagi pun, mak mertua dia dengan makteh dan mak are relatives. talking about coincidence eh. hehe. teman zai makan bihun udang (mee dah abes. terpaksa digantikan dengan bihun), and my cousin ida (who’s still in confinement) accidentally served her wif sugar cane juice (she doesn't know that zai's preggy). huhu! ampon! akak pun tak perasan ayaq tu ayaq tebu zai oi. kalau kak sham tau memang tak bagi punya. walaupun tak pure sebab dah campoq ayaq dan seteguk ja zai minum, tapi sampai 2 malam kak sham tak lena tidoq. rasa besalah beb. huhu. ampon zai (siap sms mintak mahap lagi tu)



lepas beraya dengan zai, we left. ingat nak singgah night market kat batu feringghi tu. but since the lil cheeky girl of mine was sleeping, balik rumah terus lah. len kali kita pi night market tu okeh daddy?


Quote:
jeff : mmg meriah dan gumbira

ct : u loike ker? mata lalat tu merata aih ada. awat. yg ct duk upah jet baju x dak ka? klo nk nati k.sham bg info. rambut tu mmg sedia tebai dari dlm perut lg. ingtkn lepaih cukoq x jd mcm tu. tp serupa tu jugak . oooih. liptik tu pantang nmpk. anak dara lah katakan . open house? kwang³. kalu buat lepaih raya aci dak? zai? haha! dh nmpk mcm sarat ka? klo betoi sarat nati tatao lah camna ghupa

aimah : haluuuuu! welcome back! x pa, awak bz kan? it's ok . aik. posing pun ada relax² ka? haha! mcm besa ja tu. mungkin sbb camera baru kot . dh amek kad raya? hehe. tima kasih sudi amek walopon posa dh lepas

oli : kain tu cotton oli. mmg selesa sgt². x panas. tp mahal nk mapus! wah. sekali nak D80 tu. baik mntk D300 teros . betul tu. kita bkn nya photographer. dh beli mahal² mana nk cover balik duit yg beli camera tuh

farah : ish. mana buleh abeh. raya kan sebulan . hahaha! jgn x tao. rumah kami ni mmg panaS. rumah kampung lah katakan. x dak air-cond . hehe. tu lh yg dinamakan sessi photoshoot anak beranak . lar. jeles gaponya? buat lah farah dgn anak² 1 kain. klo farah pakai bunga², depa pon pakai baju melayu bunga². boley? bantai busyuk tu harus di usung kemana² . ha! kami bau² badan. tp badan kami bau mangi tau

sue : aik. baju sofie ja? baju akak x comel ka? bday dia 22hb lar makcik . haha! ampeh. ucap jgn x ucap? ka tulih? haha! blasah ja lah. makaseh for the early wish

watie : uiks. mak mentua dia dgn mak mentua saya sedara. kiranya, kami pun sedara lah jugak kot

zai : mmmuahaha! ni kalau betoi 9 bln nati camna punya montel lah noh? huhu. susah ati oOo. harap² semua elok na . ish. dh nama pun raya kan. kena lah sakan. haha! rambut cik sofie? ha. tu duk bekenan sgt satgi tekena kenan kt yg dlm puyot tu pulak

emy : hehe. lebey kureng cenggitu lah . uik. sama ka? kwang³ . bila nk pakai? nati jgn lupa tepek kt fp. akak nk tgk. pastu nati klo ada rezki kita jumpa, kita pakai baju tu sama² okeh?

k.amal : ish. bkn bejiran lah kak. makteh saya yg bejiran dgn mak mertua dia. kami x duduk situ . pipi tembam? ya ka ka? mcm sama ja saya tgk
nk jugak try buat. tp klo nk buat kena buat small portion lah. takut nati x abeh plak

farah : haha! ampeh. dia srg ja bley mkn pree. kwn² x bley . wakakaka! main umpan² plak. tp janji dia nk pi jugak kan?

jujue : nk buat spin tu? buleh. lepaih tu hg telempaq ke kanan, aku telempaq ke kiri . suma org kata mcm tu. pi buat kt kedai

janah : mana buleh chek oi. ish. x tau ka? comel ker? maceh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net