Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-Apr-2008 06:23 Email | Share | Bookmark
KL - Genting : day 4 (finale)

getting ready to go home
green - mine + hubby, blue - baby
enjoying the view before we left
anakku yg tomey
and not to mention cheeky
holding bob (sponge bob)
daddy, chego! (lets go)
the 1/2 naked baby - muntah atas baju
the boss aka the driver
filling up time
dah tukar baju
playing at the playground
at R&R tapah
the gift from aunty oli
alphabetical + numeric puzzles
bougth these from metrojaya timesquare
date : 4th April 2008

woke up at 10am, packed all of our stuffs, bathe and checked-out. we didn't get to taste the free breakfast as we were rushing back home. firstly becoz daddy had to work that nite and secondly we wanted to reach penang before 5pm (time orang balik kerja. the traffic on the bridge will be terrible heavy i tell u! )
along the journey, we only stopped once at R & R tapah for lunch. lepas tu tak berenti mana-mana dah. terus balik ke penang. we reached penang bridge around 5pm (cun timing kan? ) and the traffic was still ok. tapi kalau sampai dalam 530pm onwards, memang harus tidoq dalam traffic jam tu. koman-koman 630pm - 7pm baru buleh sampai rumah





reached home around 520pm, unloaded all the stuffs from the car dan kerja-kerja berat pun bermula... it took me almost a week to finish everything ok. cuci baju + sidai + lipat + susun + sangkut dan segala macam lagi



~ bought these at metrojaya timesquare. it's quite cheap, tu pasal yang buleh rembat


that's the end of our 1st 3some holiday. although it was quite tiring as the time was kind of limited, yet we had a fabulous and wonderful time. all of us were very happy (especially my lil girl) and looking forward to the next holiday (if rezeki permits that is )



~ this was a gift from oli. the alphabetical + numeric puzzles. thank u so much oli . but since baby still duno how to arrange them to the right place, mummy dia lah yang duk main


Quote:
ed : maceh

jeff : kalau dh bersama family, p mana2 pun mmg menarik, tertarik, dan kababom!

fiza : lama ker? kejap ja lar... x sempat panas montot pon
letih sbb x tentu tidur tu...

zai : ha! ingt dh lata sedim yg mana. dulu masa bujang hampir2 p sana untuk bercanoe, tp last minute x jadik

yong : x pa, tunggu rambut tasha panjang ok. agak2 x berapa nk menjadi mcm anak dara akak ni, bwk ja dia p salun, kasi curl dia punya rambut
mana main semua pun, naik 3 rides ja. maklumlah, anak kecik lg. bkn semua rides dia blh naik. x pa, next time kot. kalau ada rezki, insyaallah...

as : tu lar psl. akhirnya abeh gak entry cuti2 mesia kami sekuarga . penat tu nk tunggu abeh!!!
nk wat summary pun, kena ada time. kalau dh mcm akak ni, asyik x dak time ja... nk summary hapanya
oit. beg tu syer ngn husband lar. cik sofie tu yg 1 beg dia srg
worait, nnt boh lg gmbq scan baby dlm puyot tu. akak tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...!

zura : hehehe. itu lar zura. anak dara tu srg ja 1 beg. x leh nk syer ngn sapa2. klo bleh angkut lemari baju tu, harus ku angkut sekali
tu baru srg dh 1 beg. kalau 2, 3 org... mau angkut dgn rumah2 sekali apa
uik? tunggu kita plaks . akak tunggu anak dara akak srg ni cukup 2 thn dulu, baru nak plan the next 1
petua? akak pun duk carik petua nk dpt baby boy ni zura oi

linda : ha'ah. klo dia dokong, nmpk mcm sponge bob and patrick tu jln sniri plak . senang ker? start dia dh bleh jln masa 10 mnths dulu, mmg x cukup kaki + tangan nk mengejo!
alhamdulillah... glad to know that ghazi's recovering

emy : huahuahua! tu lar emy. penat akak duk tunggu nk abeh entry jalan2 neh. dgn fp duk buat hal!
akak guna pigeon tu dari dulu. mmg x pnh guna yg lain. selalu akak beli time promotion mcm tu (3 packs) sbb murah banyak!

fiza : kwang3... saja ja letak ayat 'balik mesia' tu. baru rasa mcm joh sket kan
2 minggu tu pun lama tu. bleh round 1 semenanjung tu dik

taufidris : halu. baru? welkam... welkam... insyaallah, akan ku jenguk fp mu ittew

yullina : salam kembali. hehe. bnyk ker? (mmg bnyk pon kn )
letih tu sbb bnyk keja cuci + mengemas ja. yg lain2 tu mmg enjoy abesssss!

linn : mmmuehehehe... ni mesti kes tingin nk baby girl sbb nk bg pakai mcm tu kn
tau x pa. baju dia saja dh 1 beg. seb bek akak x angkut dgn lemari sekali


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net