Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Apr-2008 04:15 Email | Share | Bookmark
KL - Genting : day 3

baby buat sport-check
org check bilik, dia check luggage
buuuuu - her words for i lebiu
 
trying to climb up the bed
jom jalan2!
i'm craving for burger king (craving ker?)
x tau nk tgk yg mana 1
dlm bnyk2, benda ni yg dia pilih
 
kalau x dak baby, harus ku panjat menatang spiderman ni
ni lah akibatnya klo x mo beli stroller
smpai bilik tros jaga
 
lps bg mandi & minum susu...
akhirnya titon jugak
after 2 hrs...
she wakes up
 
our stuffs
baby's stuffs
toilettries?
indoor theme park
posing for daddy
again...
and again
on 1 of the rides
 
 
something interesting b?
enjoying the viwe down under
tgk train - she's too small to ride
 
naik train pulak
 
 
she luvs it so much
 
toy shop
 
ello... maktok?
ok, dah
water fountain
us!
the super duper happy lil girl
mkn wafer
 
 
baby duk ataih sapa tah
siap peluk2 lg tu. huhu
nak naik menatang ni plak
bb duk tengah
 
1st attempt...
2nd attempts...
3rd attempts. tp suma x menjadik
dh puas main, balik bilik makan
membuas sblm titon
date : 3rd April 2008
venue : GENTING

according to encik shamsol agil's plan, nak bertolak ke genting pukul 8am (konon lah kan ). tapi bangun tidoq pon dah pukoi 10am, nak bertolak awai apanya? sapa nak jawab? (the nite before baru ja duk ber-sms dengan ct pasal konon nak bertolak awal ni. memang duk agak dah mesti tak menjadik punya. betoi lar ct oi )
ok, sambung balik crita. lepas bangun, makan, packed all of our stuffs, bathe and off we go to genting! sampai genting terus pi first world hotel. low season kan, tak payah booking awal-awal. walk-in ja . the price was very cheap. rm91 per nite + breakfast for 2. king bed some more tau! kalau peak season jangan harap lar nak dapat macam ni . after checked-in, put our stuffs then went down jalan-jalan cari makan





had lunch at burger king (duk taram lama dah. kat penang elek pocit ) . dan anak daraku pulak, sangat excited tengok all the rides, especially the trains! lepas makan, baby has started to feel sleepy. and again... daddy had to carry her back in the room (sapa lagi kan? )






lepas baby bangun, siap-siap lepas tu turun balik. wanted to go out to the outdoor theme park, but we couldn't find the way. some more it was getting dark outside, so we decided to just play the indoor rides. since baby can only play some of the rides, we had to get the individual tickets (1 ticket for each ride). we had 3... the train, the floating boat and i forgot the name of the other one . baby enjoyed them so much and so do we











around 1030pm, we tapau-ed foods at the food court and ate in the room. lepas tu, melayan anak dara sorang tu for a while then titon... esok nak balik penang


Quote:
zura : aik, dh tau lg tanya
huhu. ko jgn zura. jgn duk puji lelebey. akak ni pemalu tau
ha'ah. dia tdo ja isap puting tu. lps dh tdo, agak dh nyenyak, jatuh lar puting tu
alah, klo x isap selalu x pa. jgn manjang ja puting. main puting, tgk tv puting, saja2 puting... kronik tu
dia tipon maktok dia. nmpk ja tipon tu kalut ja da nk tipon

oli : hehe... org no 2 yg x dak hadiah
pandai apanya oli. lain yg saya nk buat, lain pulak yg jd. tp oleh d sebabkan kemalasan yang meluap-luap, ku belasah saja
ha, tau x pa. bab cuci + lipat + susun baju yg letih tuuuuuuuuuuuuu

zai : ni pasai apa suma duk kira2 nih? x dak hadiah lar!
kami main apa yg anak dara tu main. kami naik trains! solero tu mentang apa? akak x tau lar

ibu qaseh : best... mmg best banget. kalau bwk anak mmg super duper best! x dpt d gmbrkn dgn kata2. chewah ayat
x pa, lain kali bawak qaseh p
tomey? hehe... maceh puji anak kita. cung mcm saya? huhu... malu diriku jadinya

jeff : p, jgn x p abg jeff. kalau p genting ni bwk anak2 mmg best sgt2. tp yg x berapa nk best bab makanan yg tesangat mahal ittew!
balas dendam? mmmuahahahaha! abg jeff try naik yg mcm spiderman tuh. ada beraney?

farah : lom abes lar. patutnya dh lama habis. tp fp duk buat mengong , tu yg x hbs2 lg
alah, mesti tahan punya. kalau sejuk, tgk ja suma mainan2 tu tros jd panassssssssss!

yullina : mmg best. lg2 dh ada anak ni, lg3 lah best!
mummy dia ni mmg kaki sengeh

rina : kita last time pi genting was end of 1994 (7mnths lepaih kawen )
nk p dec or jan? oit! bila due ni?
botoi susu mmg bawak 4 ja. lg 2 tu beli kat metrojaya - timesquare
kita x mara lar... thanx for the tips

oli : oOo.. baby oil. ingtkn letak minyak india yg kita duk ckp kt eom mlm tu

emy : yes indeed! n so do we
alah, boy rambut ala2 combat x pa. mcm mawi gittew
umah besaq? harap2 masin jari emy (sbb taip kn, bkn ckp )
tp bila tawon tu x tau lah. maybe dh tua kereput baru nk dpt apa
buleh, kalau betoi ada rezki mcm tu, akak alu2kn kwn2 yg mai penang duk umah akak. doa2kan lah untuk akak na

aishah : salam... mmg best. happening sgt2!

ct : sonot la. mmg dia duk aim train tu. takut jugak kalau bwk naik dia nk turun ka, apa ka... tp dia tersangatlah sukanya. sampai nk naik lg
tah lah ct. dia duk ataih minah mana tah. minah tu panggey dia, dia pi kerabat duk ataih riba troih. siap peluk + sayang yg x bley tahan tu
punya x mo beli stroller, tepaksalah dia jd carrier begerak

rina : silap lar! it should be 2004 tqvm

nazatulhamimi : salam perkenalan ha'ah, baru balik mengabehkan duit ler ni . oOo, awak pun baru balik jgak ka? ok, nnt kita p jenguk k
betul lah tu, bulan 10. kira samalah anak dara kita yer. rambut tu trade mark dia


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net