Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Apr-2008 07:03 Email | Share | Bookmark
KL - Genting : day 2 (part 1)

naik benda alah goyang2...
wif barney n baby bop
 
 
naik pusing2 pulak...
but daddy didn't insert coin
kiss-kiss
nek taxi dgn bruang ni plak
apa nama dia tah
thomas the train!
the train engineer...
turn this...
press that...
push this...
n that
inside the parkson
layan lego dulu
 
mickey!
daddy, i wanna bring ki-mosh home
alamak. nmpk diaper (mummy forgot to bring her panties)
a lot of things to see n touch
mirror2 on the wall...
whos the cutest of them all...
me? i knew it! hehehe...
 
helping daddy choosing a belt
anak dara mummy yg sangat chumel
oit! pick nose ka?
tunggu daddy p toilet
ni aksi memeluk
sayang bear
 
hug bear
makan time!
mula2 mkn dgn daddy
budak tecik yg tomot
mkn dgn mummy pulak
smile for daddy
n a big grin for daddy
the carbonara
baby's enjoying the view
posing sexy maut
 
 
muka boring
 
ok, dh abeh mkn
kena campak duduk bawah, mummy nk mkn pulak
date : 2nd April 2008
venue : KLCC

harini keluar rumah awal sket (awal tak awal pun tengah hari jugak lah ) sebab nak balik awal. went straight to klcc as we wanted to visit the aquaria. but before that, we went in parkson - hunting a belt for daddy's jeans (kes lupa bawak lar neh ). punya lar susah nak cari. yang tu tak kena, yang ni tak kena. yang tu besaq, yang ni kecik. macam-macam lah somiku neh. cerewet mengalahkan aku! dan anak daraku pulak, pantang nampak benda alah yang goyang-goyang tu, harus dia nak naik (sekali naik rm1 ok . kalau giant lain lar, free kan )







ok, after that we went up to the food court to apa lagi... isi perut lar (standard kami ni food court ja ). daddy had claypot mee + orange juice whilst baby macam biasa lar, carbonara . i shared the food wif her + i had watermelon juice (dan anak daraku minum ayaq masak ja ). oh ya, we managed to get a table beside the window wif a view of the klcc garden. nice... and i guess it would be even nicer during nite time . wanted to bring baby down to the garden later, but unfortunately it was pouring cats and dogs outside







piccas berlambak gilos. u can skip them if u are not interested in viewing. but if u do, i'll be happy of coz


Quote:
ct : huh. kes balaih dendam neh. mana aci camni. x kira. akak mau jugak pezen ku ittew!!!
dia ni mmg. kalau benda tu dia suka / sebulu dgn dia mmg dia ciom. jgn x tau, masa kat aquaria siap ada adegan ciom-menciom lagi di antara anak daraku dgn budak laki mana tah . tp x dan nak snap photo!!!
hehe. kes malaih nak mengemaih noh? alah, apa susah ct. ambik ja bangla srg kemaih rumah untuk 1 ari ja
cantik r dress tu. tp mcm x berapa best r kalu delia pakai masa bday nnti. x GLAMOUR! ct bg lar dia pakai yg merelit2 sket. baru nmpk mcm bday girl
ct nk beli untuk baby? hehehe... maceh lar ct. susah2 aja (mcm felix kata tu )

linn : tu bukan baju lar linn. tu bib. akak bg dia pakai sbb x mo bg kotor baju
aik, aisy pun sebok tgk fp aunty ka? hehehe... boy x pakai minnie lar aisy. boy kena pakai mickey. nanti soh papa beli k?
ha. duk main ba-ba chak dgn diri sendiri (akak x ajar tau )
geram? apa lagi, buat lar 1 adik girl kat aisy ngn aliff
akak punya lain kali turun kl tu tunggu raya lar jawabnya

fiza : sonot ler. asal nmpk ja mentang goyang2 tu nak naik. kalau nak tebranak mmg dh beranak kat situ dh punya duk tunggu dia main benda alah tu
hehe. rambut tu yg mahal tu. pOjaan ramai

yullina : sama2... kalau jln dgn keluarga ni mmg best. tmpt yg x best pun jd best

farhana : salam... comel ker? maceh... dia skang 17 mnths. tp 22hb ni cukup 18 mnths

watie : hehe. bukan salu dpt cuti2 mesia ni. alang2 dh dpt, pulun betul2 lah kan?

zura : tu lar psl. sampai nek boring duk tunggu dari 1 menatang ke 1 menatang
akak punya next trip ke kl masa raya puasa

zai : sama2. insyaallah... ada masa akak singgah

emy : hehe. tu lar. seb bek akak ni sorang ja. kalau mcm emy sampai 2 heroeS tu, bejanggut tunggu apa
akak pegi aquaria. tp entry belum update lg. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu...!!!

zura : hehe. baru kau tau mcm mana seksanya. x pa, lain kali p cuti lama2 sket na. sminggu ka... 2 minggu ka...
hehe... dh akak kurus, nak lar bg gemuk sket
cantik hapanya zura oi. akak ni dh masuk kategori skeleton dh neh . kalau buat sup tulang sOdap neh
muka cantik apanya dik oi. dipenuhi parut2 luka

jeff : mmg fun pun. all of us had so much fun

yullina : huhu. agak2 kalau pos sempat mkn x masa dh sampai sini?

farhana : salam... ye ker sama? x pa, nanti farah balik mesia kita buat double bday bash for both girls k?

as : apsal budak2 suka sgt benda alah tu? akak pon x paham
kalu akak p kl lg bleh lar jumpa geng2 fp kt sana kn? tp kalu suma nak mai penang, apa salahnya. lg akak suker!

syakir : bg saya kalau sekadar nk jln2 boleh lar ke klcc ni. tp kalau nk shopping, x berapa nak berani. bukan standard saya - mahal sesangat

yullina : ye ker? ok, makasih... kek pisang tu nanti saya salin k?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net