Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Apr-2008 10:30 Email | Share | Bookmark
KL - Genting : day 1 (part 3)

me!
my cheeky...
and happy...
and super active...
lil girl!
klcc & istana budaya (kot)
the laser show...
 
 
the king n the lil princess
asha yg chumel
asha, me, baby
baby berkenan dgn toys kt walker asha
 
baby main pusing2 tiang
asha yg kesorangan
the girlS
venue : EOM

awal-awal lagi dah janji nak jumpa dengan oli dekat eom. after left time square, we shoot straight to taman tasik titiwangsa. excited gila nak jumpa oli (and of coz the little bambino too ). the traffic was smooth and when we reached the place, oli & co were still outside having their dinner. baby macam biasa, lari sana-sini-sinun. luckily it was week days, tak lah ramai orang sangat. and whilst waiting for oli & co., we were amazed by the laser show...


~ the piccas tak cantik , but i like it so much! nak tempek gak kat sini. hehehe...




~ the laser show (siap dengan music lagi)



lepas oli & co. sampai, we started sembang-sembang. but my darling husband didn't join us as he was too bz chasing baby running here and there sambil-sambil nak pegang bus . oh ya, oli tu cakap lembut sangat (compared to me yang ganas gilos ni ). faizal pulak very friendly, senang bawak sembang . and as for little asha aka bambee, dia sangat chumel


~ me, baby and little asha. baru terperasan yang gambar saya dengan oli elek pocit



passed the gift (which i bought earlier at time square) to asha and oli got a gift for baby too. tq auntie oli . and i hope little asha like the small gift yang tak seberapa ittew (dan yang tak sempat nak balut jugak ). left the place around 1145pm and went back to puchong for what else... titun lar!

note : terima kasih banyak-banyak untuk oli yang sudi berjumpa kami sekeluarga. tak puas bersembang dengan oli dah kena balik. anyway, nice meeting u and hoping to meet u again soon

** lupa pulak. we supposed to meet ct as well, but then it was cancelled as her father was admitted to the hospital due to high blood pressure + diabetis. felt so sorry to hear that. but hopefuly ct's father is getting much better now. insyaallah...


Quote:
jannah : dia kalau bab lari2 ni dia mmg sonot
saja2 nak tayang gigi kapak 4 batang dia tu

jeff : alang2 blh jalan, kita pulun betoi2. sbb lps ni x tau bila tahun baru blh cuti2 mesia balik
jln mlm ni yg bestnya psl sejuk. bahang matahari tu x dak

oli : dh nama pun budak buas kn. bab lari2 ni mmg dia suka. asal jgn suruh duduk sudah. mcm oli ckp, 3 saat pun x blh duduk diam
p/s : daddy baby x garang, mummy baby yg garang

rina : syiok lar sekali-sekala dpt jln mkn angin. kita x naik pun benda alah tu (walaupun blh naik free). bkn gayat, takut anak dara kita ni ha. satgi x sampai tengah2 dia dh mengamuk nk turun. maklumlah, x blh nk membuas lari sana-sini dlm tu
jgn x tau. gigi tu mahai. gigi kapak! tunggu nnt dia tayang lagi gigi2 yg baru duk nek tu. hehehe...

yullina : ok, nnt pree saya jenguk

ct : siang panas lar ct. mlm ok sket. sejuk dan nyaman
x pa, raya ni kita buat gathering kt eom. eh, ada lg ka time tu? tp klo x dak pun kita jumpa tmpt len k?
hehehe... x dapek akak nk nolong masalah internet yg lembs mcm siput tu kt bangla. sabaq ja lar c toi

hadie : cantik ker? blur semacam ja saya tgk . but tq fot he compliment


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net