Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 10-Apr-2008 07:56 Email | Share | Bookmark
KL - Genting : day 1 (part 2)

chit-chatting wif daddy?
sembang sampai thirsty
enjoying the view down under
her fav - naik turun 10 kali pun x pa
at the teddy bear's shop
the amusement park
minah tomey and mamat macho (macho ker?)
ya puan2... buat mcm rumah sendiri ya
ni tlg bangla mop lantai
muka dah lalok
dan teros pengsan!
jaga sat, tengok lrt
x leh angkat mata dh
and off she goes again...
venue : BERJAYA TIME SQUARE

wanted to go out after lunch, tapi anak daraku pulak tetion (dan daku pun mengejoinkan diri tidoq sama dengan jayanya ). around 5pm baru gerak from puchong. we were lucky as the traffic was smooth. agaknya after 530pm baru start sesak kot. parked the car beside sungai wang plaza (outdoor parking space) and went in the complex to buy my hp's charger (dah lepaih penang bridge baru teringat lupa nak bawak charger. dan masuk yang ni dah 3 koleksi hp charger ku ). after got the charger, went to mcd and bought fries for baby and as we were walking towards berjaya time square (dekat sangat-sangat kan. jalan kaki ja pun boleh ) we stopped by secret recipe and bought a slice of chocolate cake (daddy's request. konon nak bagi anak makan, but at last dia yang perabih )
dekat time square, sambil duk tengok their amusement park tu ternampak 1 toys shop (more to teddy bear's shop to be exact ). daddy bought big giant sponge bob + big giant patrcik for baby at a very good price! mula-mula nak beli 1 ja, but baby was hugging both lepaih tu duk usung sana-sini, daddy pun beli lah dua-dua sekali. nasib baik murah, kalau dak jangan harap lar nak beli dua-dua (penang pun tak murah macam ni ). and i bought something for little asha as well







lepas shopping, baby started to feel sleepy. and since this husband of mine refused to buy a stroller for baby, he had to carry her all the way to the car . we took lrt from time square to sungai wang and we'll be meeting oli and her little bambee later


Quote:
rina : en shamsol agil kata buat rugi ja beli sbb baby bkn mau duduk dlm tu. malaih nk betojeh dgn dia. nnt kita ada duit kita beli sendiri lar
aik, new stroller? for aqil or for his coming adik? nk tunggu cheapcheapcheap sale tu x tau bila tawon lar baru blh beli

sue : biasa lar sue. kalau tmpt tu dekat dgn rumah kita mmg x excited nk p (sbb dekat sgt kn ). tp kalau yg jauh tu gedik ja kita nk p kn?

as : bnyk lg yg nk d update ni mak labu oi...!
dia asal kluar jln (yg blh membuaskan diri dia sendiri) mmg dia suka
tu bkn kat genting lar mak labu. tu kn berjaya time square. genting punya trip blm update lg
ha'ah mmg. budak ni mmg suka keja tlg-menolong org ni. tu dia tlg bangla mop lantai

fiza : belum sampai genting lg ni. baru kt kl. genting akak d update soon (bila free. tp x tau bila )
kalau nk p genting elok p weekdays (low season). hotel pun murah, org pun x berapa ramai
hehe... tu dia duk tlg bangla mop lantai. anak daraku ini mmg suka tlg keja2 yg org x suruh

zura : uik? baru p ch pun nk jeles kat akak? akak yg jeles kt zura sbb akak x dpt p ch. huhu
dia rambang mata tgk sponge bob, patrcik & mickey ja. yg lain dia x heran

fiza : sama lar tu. dulu bab pun mcm tu. org tnya boy ka girl. x pa, nnt rambut pnjg baru org x tnya dah
blh, link ja lah dik oi. akak x kesah

meor : entry genting blm lg lar bang. tp mmg sonok pon

yullina : sama2... aik, skang ni dh tua ka?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net