Norsham's FotoPage

By: Norsham Mat Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Apr-2008 07:27 Email | Share | | Bookmark
Touch Of Nature

 
 
 



This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

****************************************************************

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass ,
McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

next

The lucky 7 person I am going to tag is
S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang....
(Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

10 person i'm going to tag is
shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan,umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri.

10 person i'm going to tag is
norsham, Asmahani , Aida , Niza , rinzura , mamasya , Farah , zaiy , fiza , azura , MamaFaMi
...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri

11 person i'm going to tag is (y 11? it's my favourite number )
As + Cik Linn + Emy + Linda + Oli + CT + Sue + Zura + Jeff + Abang E + Rina
... dan sudilah kiranya menerima Touch Of Nature dariku untuk mu wahai sahabat sekalian untuk disimpan di fp / blog masing2 agar kelihatan cantik berseri


:: terima kasih buat jannah, abg meor dan zura sebab bagi hadiah bunga kantan kat saya juga ::


Quote:
zura : hehe... bukan adiah lar, munga tangan ja
uik? ada adiah tuk akak gak ka? nnt akak p jenguk

emy : assigment ka ni adik oi?

linn : sama2... x habih2 dgn laksa penang dia tu. x pa, lain kali linn mai penang akak buat laksa k? (akak buat ker? )

korok : tu gambaq copy paste ja incik korok oi. kalau saya yg ambik kompom kelabu-kelaban + senget- menget suma abeh

linda : samer2 q . nk masak apa linda? gulai bunga kantan?

jeff : tu lar psl abg jeff. musim dia dh mai balik

yullina : oOo.. patut ler. wokeh. akan ku tunggu resepi mu itew

sue : alah. menjerit mcm kena hapa2 ja sue neh

zura : mmmuehehehe... akak tagged zura dulu lar
cheh. lg mao tanya zura tu sapa. len kali bg nama penuh, senang akak nk tulis. baru x kompius
sama2... tu jgn lupa buat kerabu, pastu pos kt akak sket

as : pasai terlampau free sgt mak buyong sorang tu, tu pasai lar akak bg keja sket
jgn duk buat penyegan, satgi tebawak2 kt baby dlm puyot tu

arie : huhu. tu lar psl. tp x pa, kalau kena tagged ni, maksudnya org tu ingt kt kita. kn?
sapa soh x mai jenguk? biasa neh. luku kang
dah besih ka? x pa, nnt akak p buat sport-check. kalau ada habuk sikit pun, siap hang. akak pukoi dgn tongkoi kayu (takut x? )

oli : mmmuahahaha! bagos!


Sunday, 20-Apr-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
KL - Genting : day 4 (finale)

getting ready to go home
green - mine + hubby, blue - baby
enjoying the view before we left
View all 16 photos...
date : 4th April 2008

woke up at 10am, packed all of our stuffs, bathe and checked-out. we didn't get to taste the free breakfast as we were rushing back home. firstly becoz daddy had to work that nite and secondly we wanted to reach penang before 5pm (time orang balik kerja. the traffic on the bridge will be terrible heavy i tell u! )
along the journey, we only stopped once at R & R tapah for lunch. lepas tu tak berenti mana-mana dah. terus balik ke penang. we reached penang bridge around 5pm (cun timing kan? ) and the traffic was still ok. tapi kalau sampai dalam 530pm onwards, memang harus tidoq dalam traffic jam tu. koman-koman 630pm - 7pm baru buleh sampai rumah





reached home around 520pm, unloaded all the stuffs from the car dan kerja-kerja berat pun bermula... it took me almost a week to finish everything ok. cuci baju + sidai + lipat + susun + sangkut dan segala macam lagi



~ bought these at metrojaya timesquare. it's quite cheap, tu pasal yang buleh rembat


that's the end of our 1st 3some holiday. although it was quite tiring as the time was kind of limited, yet we had a fabulous and wonderful time. all of us were very happy (especially my lil girl) and looking forward to the next holiday (if rezeki permits that is )



~ this was a gift from oli. the alphabetical + numeric puzzles. thank u so much oli . but since baby still duno how to arrange them to the right place, mummy dia lah yang duk main


Quote:
ed : maceh

jeff : kalau dh bersama family, p mana2 pun mmg menarik, tertarik, dan kababom!

fiza : lama ker? kejap ja lar... x sempat panas montot pon
letih sbb x tentu tidur tu...

zai : ha! ingt dh lata sedim yg mana. dulu masa bujang hampir2 p sana untuk bercanoe, tp last minute x jadik

yong : x pa, tunggu rambut tasha panjang ok. agak2 x berapa nk menjadi mcm anak dara akak ni, bwk ja dia p salun, kasi curl dia punya rambut
mana main semua pun, naik 3 rides ja. maklumlah, anak kecik lg. bkn semua rides dia blh naik. x pa, next time kot. kalau ada rezki, insyaallah...

as : tu lar psl. akhirnya abeh gak entry cuti2 mesia kami sekuarga . penat tu nk tunggu abeh!!!
nk wat summary pun, kena ada time. kalau dh mcm akak ni, asyik x dak time ja... nk summary hapanya
oit. beg tu syer ngn husband lar. cik sofie tu yg 1 beg dia srg
worait, nnt boh lg gmbq scan baby dlm puyot tu. akak tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...!

zura : hehehe. itu lar zura. anak dara tu srg ja 1 beg. x leh nk syer ngn sapa2. klo bleh angkut lemari baju tu, harus ku angkut sekali
tu baru srg dh 1 beg. kalau 2, 3 org... mau angkut dgn rumah2 sekali apa
uik? tunggu kita plaks . akak tunggu anak dara akak srg ni cukup 2 thn dulu, baru nak plan the next 1
petua? akak pun duk carik petua nk dpt baby boy ni zura oi

linda : ha'ah. klo dia dokong, nmpk mcm sponge bob and patrick tu jln sniri plak . senang ker? start dia dh bleh jln masa 10 mnths dulu, mmg x cukup kaki + tangan nk mengejo!
alhamdulillah... glad to know that ghazi's recovering

emy : huahuahua! tu lar emy. penat akak duk tunggu nk abeh entry jalan2 neh. dgn fp duk buat hal!
akak guna pigeon tu dari dulu. mmg x pnh guna yg lain. selalu akak beli time promotion mcm tu (3 packs) sbb murah banyak!

fiza : kwang3... saja ja letak ayat 'balik mesia' tu. baru rasa mcm joh sket kan
2 minggu tu pun lama tu. bleh round 1 semenanjung tu dik

taufidris : halu. baru? welkam... welkam... insyaallah, akan ku jenguk fp mu ittew

yullina : salam kembali. hehe. bnyk ker? (mmg bnyk pon kn )
letih tu sbb bnyk keja cuci + mengemas ja. yg lain2 tu mmg enjoy abesssss!

linn : mmmuehehehe... ni mesti kes tingin nk baby girl sbb nk bg pakai mcm tu kn
tau x pa. baju dia saja dh 1 beg. seb bek akak x angkut dgn lemari sekali


Friday, 18-Apr-2008 04:15 Email | Share | | Bookmark
KL - Genting : day 3

baby buat sport-check
org check bilik, dia check luggage
buuuuu - her words for i lebiu
View all 58 photos...
date : 3rd April 2008
venue : GENTING

according to encik shamsol agil's plan, nak bertolak ke genting pukul 8am (konon lah kan ). tapi bangun tidoq pon dah pukoi 10am, nak bertolak awai apanya? sapa nak jawab? (the nite before baru ja duk ber-sms dengan ct pasal konon nak bertolak awal ni. memang duk agak dah mesti tak menjadik punya. betoi lar ct oi )
ok, sambung balik crita. lepas bangun, makan, packed all of our stuffs, bathe and off we go to genting! sampai genting terus pi first world hotel. low season kan, tak payah booking awal-awal. walk-in ja . the price was very cheap. rm91 per nite + breakfast for 2. king bed some more tau! kalau peak season jangan harap lar nak dapat macam ni . after checked-in, put our stuffs then went down jalan-jalan cari makan





had lunch at burger king (duk taram lama dah. kat penang elek pocit ) . dan anak daraku pulak, sangat excited tengok all the rides, especially the trains! lepas makan, baby has started to feel sleepy. and again... daddy had to carry her back in the room (sapa lagi kan? )






lepas baby bangun, siap-siap lepas tu turun balik. wanted to go out to the outdoor theme park, but we couldn't find the way. some more it was getting dark outside, so we decided to just play the indoor rides. since baby can only play some of the rides, we had to get the individual tickets (1 ticket for each ride). we had 3... the train, the floating boat and i forgot the name of the other one . baby enjoyed them so much and so do we











around 1030pm, we tapau-ed foods at the food court and ate in the room. lepas tu, melayan anak dara sorang tu for a while then titon... esok nak balik penang


Quote:
zura : aik, dh tau lg tanya
huhu. ko jgn zura. jgn duk puji lelebey. akak ni pemalu tau
ha'ah. dia tdo ja isap puting tu. lps dh tdo, agak dh nyenyak, jatuh lar puting tu
alah, klo x isap selalu x pa. jgn manjang ja puting. main puting, tgk tv puting, saja2 puting... kronik tu
dia tipon maktok dia. nmpk ja tipon tu kalut ja da nk tipon

oli : hehe... org no 2 yg x dak hadiah
pandai apanya oli. lain yg saya nk buat, lain pulak yg jd. tp oleh d sebabkan kemalasan yang meluap-luap, ku belasah saja
ha, tau x pa. bab cuci + lipat + susun baju yg letih tuuuuuuuuuuuuu

zai : ni pasai apa suma duk kira2 nih? x dak hadiah lar!
kami main apa yg anak dara tu main. kami naik trains! solero tu mentang apa? akak x tau lar

ibu qaseh : best... mmg best banget. kalau bwk anak mmg super duper best! x dpt d gmbrkn dgn kata2. chewah ayat
x pa, lain kali bawak qaseh p
tomey? hehe... maceh puji anak kita. cung mcm saya? huhu... malu diriku jadinya

jeff : p, jgn x p abg jeff. kalau p genting ni bwk anak2 mmg best sgt2. tp yg x berapa nk best bab makanan yg tesangat mahal ittew!
balas dendam? mmmuahahahaha! abg jeff try naik yg mcm spiderman tuh. ada beraney?

farah : lom abes lar. patutnya dh lama habis. tp fp duk buat mengong , tu yg x hbs2 lg
alah, mesti tahan punya. kalau sejuk, tgk ja suma mainan2 tu tros jd panassssssssss!

yullina : mmg best. lg2 dh ada anak ni, lg3 lah best!
mummy dia ni mmg kaki sengeh

rina : kita last time pi genting was end of 1994 (7mnths lepaih kawen )
nk p dec or jan? oit! bila due ni?
botoi susu mmg bawak 4 ja. lg 2 tu beli kat metrojaya - timesquare
kita x mara lar... thanx for the tips

oli : oOo.. baby oil. ingtkn letak minyak india yg kita duk ckp kt eom mlm tu

emy : yes indeed! n so do we
alah, boy rambut ala2 combat x pa. mcm mawi gittew
umah besaq? harap2 masin jari emy (sbb taip kn, bkn ckp )
tp bila tawon tu x tau lah. maybe dh tua kereput baru nk dpt apa
buleh, kalau betoi ada rezki mcm tu, akak alu2kn kwn2 yg mai penang duk umah akak. doa2kan lah untuk akak na

aishah : salam... mmg best. happening sgt2!

ct : sonot la. mmg dia duk aim train tu. takut jugak kalau bwk naik dia nk turun ka, apa ka... tp dia tersangatlah sukanya. sampai nk naik lg
tah lah ct. dia duk ataih minah mana tah. minah tu panggey dia, dia pi kerabat duk ataih riba troih. siap peluk + sayang yg x bley tahan tu
punya x mo beli stroller, tepaksalah dia jd carrier begerak

rina : silap lar! it should be 2004 tqvm

nazatulhamimi : salam perkenalan ha'ah, baru balik mengabehkan duit ler ni . oOo, awak pun baru balik jgak ka? ok, nnt kita p jenguk k
betul lah tu, bulan 10. kira samalah anak dara kita yer. rambut tu trade mark dia


Tuesday, 15-Apr-2008 06:47 Email | Share | | Bookmark
KL - Genting : day 2 (part 2)

 
baby was amazed by the projector slide show
pointing to the fishes
View all 45 photos...
venue : AQUARIA

after had lunch at the klcc's food court, we then headed straight to the aquaria. beli tickets pastu jalan masuk. we were so amazed to see many different types of fishes, turtles and all kind of sea creatures. and as for my lil girl, she got very excited and super duper happy!
lepas tu, ada filem hindustan lah pulak. there was a lil boy (i think about baby's age jugak kot) cuba untuk mengorat anak daraku . mula-mula ushar ja. lepas tu when he tried to get near, baby ruuuuuuuuuuuuuuuuuun! i was sitting on a bench beside the boy's mother. baby came to me and the boy went to his. i asked baby to salam the boy and so she does. lepas tu the boy's mother asked him to kiss baby. maka terjadilah adegan kiss-mengekiss (but on the cheek only otey ) . both mummies were laughing out loud! lepas tu, baby went off dan buat-buat macam nothing happen




~ perasan tak 2 piccas on the bottom left tu? the boy was eyeing on baby. and when he tried to get near, she ran off



we then went in a tunnel where we had to stand on the conveyor. and this time, the fishes are swimming everywhere! on the right, left and even above us! imagine a big giant fish swimming on top of your head! but, of coz inside the glass window lah kan . takutnya diriku ini... tapi anak daraku sangat excited!







~ some of the sea creatures



ok, lepas dah tawaf the whole aquaria tu, we then went to their souvenir shop. bought some souvenirs for my frens and left. by this time, baby has started to feel sleepy. after a while, she fell asleep and again... daddy had to carry her (daddy, this was a hint for u to get a stroller for baby otey ). whilst waiting for baby to get up, we find a place to sit and had some pretzels + strawberry shake! yummy!







lepas baby bangun, we went straight home... we had to wake up early the next day. nak pi genting pulak. yey!!!
wait for the genting entry ok?


Quote:
as : lar... x pnh smpai lg ka? lepas ni harus bawak adriana p ok? x pun tunggu ja lepas perot mu itu melatop! baru meriah sket kan jln ramai2

zai : buah nam-nam akak x penah dengaq. kalau buah NANAM tu akak tau lar

watie : ni lg srg x pnh smpai lg. x pa, week end in bwk cik mya p tgk ikang ok?

linda : ni apa kes suma yg duk kl penah smpai aquaria lg neh? lps ni harus bawak ghazi p sana tau
kiut ker? besar nnt harus ku pagar sekeliling rumah smpai ke bumbung

farhana : tgk gelagat dia mmg best. tp kalau jaga lg best. x pyh ssh2 nk pi bersenam. jaga dia pun dh boleh kluar peluh dan memenatkan. tu yg sampai kurus cekeding diriku ini jadinya

kenitra : tu lar pasal. lain kali kalau nk ambik gmbr mcm ni kena bawak tripod. x mo kasi gegar

oli : aik. oli pun x pernah sampai lg ke aquaria? pasai pa x pi lagi? best tau tengok ikan2 berenang2 di dalam tangki. lps ni bawak bambee tau
ayu tu x sesuwai lar dgn budak yg buas lg ganaz ni oli. kalau cute tu blh pakai lg kot

zura : alamak. pasai apa lar org2 yg duduk kl suma x penah sampai lg kat sini. tp ke cameron boleh pulak sampai yer zura?
lps ni bawak 2 heroinS zura tu pi. best tau!

farah : terbalik lar farah. patutnya penang - kl - timesquare - klcc - genting
sekali-sekala dpt pi holiday, kami pulun betoi2 lar . nak pi selalu x blh. maklumlah, tukang cari duit sorang ja...
alahai, tinggi melambung2 bagai dipukul ombak pujianmu itu. terasa di awangan diriku ini
dah tua lar farah... dah 31 dah pun. huhu...
betul lah area tu. dah tau rumah lain kali boleh mai na?

emy : bukan x faham emy. saja buat2 x faham . jgn kata next month, next year pon belum tentu dia nak beli

farhana : ok, ok. nanti saya singgah na. lar ni bz banget. anak daraku x mengizinkan

jeff : ok jugak tu psl abg jeff x duduk kl walaupun selalu pi sana. tp yg saya heran sgt2 ni, org yg duk kl x penah sampai2 ke sana lg. apa ceta? sapa nk jwb?

linn : ha. ni lg srg. nama ja duk kl tp x penah sampai lg. tp suma shopping mall kt kl tu abeh pulak tawaf semua yer linn?
nk buat mcm mana, anak dara kesayangan. tepaksa lar dukung jugak kan. klo nk hrp akak, 5 minit pun dh x larat
tu baru tgk dh penat. yg menjaga ni lg lar penat

zura : lar, ingtkn zura tau guna benda tu suma. nmpk gayanya... kita serupa...

abah : huhu. dia x takut abah, siap nak pegang lg tu. tp saya pulak yg takut. besau sgt ikang2 tuh
kalau kaca tu pecah, harus ditangkap ikan2 tu semua. bwk balik goreng
tah lar abah. anak teruna mana tah duk ngorat baby. tecik2 dh ngorat anak dara org

ct : abeh, x kn akak pulak nk dukung ct oi. mau patah tulang2 ku ini semua (dh lar tinggai tulang ja kn )
ct duk smpn stroller bnyk2 buat apa. klo x mo guna, sedekah ja kt akak
hilang mood kluar bjln? ya ka? mcm x pecaya ja. x dak mood, x dak mood... kalu d ajak shopping troih dia mai balik mood tu kan?

sue : skirt tu akak beli kat reject shop ja. akak selalu beli kat situ baju2 baby sbb murah + cantik
ha, lps ni harus rembat 1 kt maryam k?

jannah : best sgt jannah. tmbh klo bwk anak, lg lar best
x pa, lain kali balik mesia bawak sakura p ok?
huhu... tu lar psl, budak laki tu ngorat slh org lar. dia x tau anak dara akak tu kasaq gedegaq mcm laki

k.ina : salam k.ina... mmg seronok sgt2. sbb bkn selalu dpt jln2 mcm tu. kena kumpul duit setahun dulu kot baru dpt p holiday lg. maklumlah, suami saya srg ja yg keja
ok, harus saya tunggu kedatangan dato' sri & puan sri ke penang ni
tu lar pasai. saya pun duk tunggu abg e hapdet fp dia. dah bersawang dah. tah2 anai2 dh buat rumah apa kat situ

farhana : huhu. akak dh tua dh dik oi. rasa2nya, dlm semua kwn2 fp ni akak lah yg paling tua apa
muda? jgn puji melambung sgt, satgi terover kembang plak akak neh
familiar? aik, tgk kat mana yer? kat sini lah kot
x pa lah, nk buat apa pun kena pk anak2 kan. at least still blh jumpa sumai once a week (dpd once a month kan? )
panggil yong? ok, no hal...


Sunday, 13-Apr-2008 07:03 Email | Share | | Bookmark
KL - Genting : day 2 (part 1)

naik benda alah goyang2...
wif barney n baby bop
 
View all 49 photos...
date : 2nd April 2008
venue : KLCC

harini keluar rumah awal sket (awal tak awal pun tengah hari jugak lah ) sebab nak balik awal. went straight to klcc as we wanted to visit the aquaria. but before that, we went in parkson - hunting a belt for daddy's jeans (kes lupa bawak lar neh ). punya lar susah nak cari. yang tu tak kena, yang ni tak kena. yang tu besaq, yang ni kecik. macam-macam lah somiku neh. cerewet mengalahkan aku! dan anak daraku pulak, pantang nampak benda alah yang goyang-goyang tu, harus dia nak naik (sekali naik rm1 ok . kalau giant lain lar, free kan )







ok, after that we went up to the food court to apa lagi... isi perut lar (standard kami ni food court ja ). daddy had claypot mee + orange juice whilst baby macam biasa lar, carbonara . i shared the food wif her + i had watermelon juice (dan anak daraku minum ayaq masak ja ). oh ya, we managed to get a table beside the window wif a view of the klcc garden. nice... and i guess it would be even nicer during nite time . wanted to bring baby down to the garden later, but unfortunately it was pouring cats and dogs outside







piccas berlambak gilos. u can skip them if u are not interested in viewing. but if u do, i'll be happy of coz


Quote:
ct : huh. kes balaih dendam neh. mana aci camni. x kira. akak mau jugak pezen ku ittew!!!
dia ni mmg. kalau benda tu dia suka / sebulu dgn dia mmg dia ciom. jgn x tau, masa kat aquaria siap ada adegan ciom-menciom lagi di antara anak daraku dgn budak laki mana tah . tp x dan nak snap photo!!!
hehe. kes malaih nak mengemaih noh? alah, apa susah ct. ambik ja bangla srg kemaih rumah untuk 1 ari ja
cantik r dress tu. tp mcm x berapa best r kalu delia pakai masa bday nnti. x GLAMOUR! ct bg lar dia pakai yg merelit2 sket. baru nmpk mcm bday girl
ct nk beli untuk baby? hehehe... maceh lar ct. susah2 aja (mcm felix kata tu )

linn : tu bukan baju lar linn. tu bib. akak bg dia pakai sbb x mo bg kotor baju
aik, aisy pun sebok tgk fp aunty ka? hehehe... boy x pakai minnie lar aisy. boy kena pakai mickey. nanti soh papa beli k?
ha. duk main ba-ba chak dgn diri sendiri (akak x ajar tau )
geram? apa lagi, buat lar 1 adik girl kat aisy ngn aliff
akak punya lain kali turun kl tu tunggu raya lar jawabnya

fiza : sonot ler. asal nmpk ja mentang goyang2 tu nak naik. kalau nak tebranak mmg dh beranak kat situ dh punya duk tunggu dia main benda alah tu
hehe. rambut tu yg mahal tu. pOjaan ramai

yullina : sama2... kalau jln dgn keluarga ni mmg best. tmpt yg x best pun jd best

farhana : salam... comel ker? maceh... dia skang 17 mnths. tp 22hb ni cukup 18 mnths

watie : hehe. bukan salu dpt cuti2 mesia ni. alang2 dh dpt, pulun betul2 lah kan?

zura : tu lar psl. sampai nek boring duk tunggu dari 1 menatang ke 1 menatang
akak punya next trip ke kl masa raya puasa

zai : sama2. insyaallah... ada masa akak singgah

emy : hehe. tu lar. seb bek akak ni sorang ja. kalau mcm emy sampai 2 heroeS tu, bejanggut tunggu apa
akak pegi aquaria. tp entry belum update lg. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu...!!!

zura : hehe. baru kau tau mcm mana seksanya. x pa, lain kali p cuti lama2 sket na. sminggu ka... 2 minggu ka...
hehe... dh akak kurus, nak lar bg gemuk sket
cantik hapanya zura oi. akak ni dh masuk kategori skeleton dh neh . kalau buat sup tulang sOdap neh
muka cantik apanya dik oi. dipenuhi parut2 luka

jeff : mmg fun pun. all of us had so much fun

yullina : huhu. agak2 kalau pos sempat mkn x masa dh sampai sini?

farhana : salam... ye ker sama? x pa, nanti farah balik mesia kita buat double bday bash for both girls k?

as : apsal budak2 suka sgt benda alah tu? akak pon x paham
kalu akak p kl lg bleh lar jumpa geng2 fp kt sana kn? tp kalu suma nak mai penang, apa salahnya. lg akak suker!

syakir : bg saya kalau sekadar nk jln2 boleh lar ke klcc ni. tp kalau nk shopping, x berapa nak berani. bukan standard saya - mahal sesangat

yullina : ye ker? ok, makasih... kek pisang tu nanti saya salin k?


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net